Spune NU rozătoarelor, insectelor și microbilor cu o firmă DDD acreditată CEPA

Orice scenariu în care paraziții, rozătoarele și insectele ar fi lăsați să mișune în voie în mediile locuite de oameni nu poate fi decât un scenariu horror. Aici intervin cele trei acțiuni de importanță crucială, care asigură protecția și sănătatea noastră: dezinfecția, dezinsecția și deratizarea.

Ce înseamnă DDD?

Dezinfecția, dezinsecția și deratizarea reprezintă un set de acțiuni destinate distrugerii agenților de boli infecțioase și parazitare, precum și a insectelor și rozătoarelor în mod sistematic în clădirile industriale și rezidențiale, vehiculele și locurile și zonele publice.

Asemenea intervenții asigură un mediu curat și sigur, în care ne putem bucura de viață, fără a fi deranjați de rozătoare sau insecte. De curând am bifat cu toții operațiunea curățenie de primăvară și ne-am bucurat de starea de bine pe care ți-o dă un mediu care strălucește de curățenie.

Apelând la o firmă de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, senzația de siguranță e cu atât mai intensă, căci scapi de rozătoare sau insecte.

Să le luăm însă pe rând:

Dezinfecția reprezintă procedura de eliminare a mai multor sau tuturor microorganismelor patogene, cu excepția sporilor bacterieni, pe obiecte neînsuflețite. În mediile de îngrijire a sănătății, obiectele sunt de obicei dezinfectate cu substanțe chimice lichide sau pasteurizare umedă.  

Dezinsecția înseamnă procesul prin care se intervine în vederea controlului sau uciderii insectele, acei vectori ai bolilor umane prezente în bagaje, mărfuri, containere, mijloace de transport, mărfuri și poștă. Dezinsecția poate fi realizată atât prin metode chimice cât și prin metode ecologice.

Deratizarea reprezintă acţiunea de eliminare a animalelor rozătoare dăunătoare (şobolani, şoareci, etc.) prin mijloace chimice și ecologice. Prezența rozătoarelor nu numai că ne dă fiori reci pe șina spinării, dar ne pune în pericol sănătatea, acestea fiind, se știe, purtători de boli și microbi.

Deratizarea se referă nu doar la intervenția pe moment (deratizare curativă), ci și la PREVENȚIE. Obligativitatea acestei intervenții este operată prin lege și este recomandată consumatorilor economici ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la șase luni de zile.
Pentru depozitele cu produse alimentare, deratizarea trebuie făcută ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la trei luni.

Unde găsesc o firmă DDD certificată CEPA?

Prima de la noi din țară care a obținut certificarea CEPA în serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, este Compania DDD. Înființată încă din 2011, așadar cu o vastă experiență în acest domeniu, compania DDD a fost prima din România care, în 2018 a obținut ceritificarea CEPA, fiind un furnizor de încredere de servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

În caz că te întrebi ce este CEPA, trebuie să știi că e o asociație europeană înființată acum 48 de ani de către manageri profesioniști uniți de dorința de a aduce un plus de valoare în ceea ce privește gestionarea dăunătorilor – aici ne referim nu doar la șoareci, șobolani, ci și la insecte precum furnici, păianjeni, gândaci de bucătărie și, desigur, acarieni, ploșnițe de pat extrem de supărătoare. CEPA unește peste 65 de asociații naționale și s-a extins în 23 de țări europene.

CEPA se ocupă așadar cu sectorul european de gestionare a dăunătorilor, alcătuit, în principiu, dintr-o rețea de IMM-uri europene care au un potențial de creștere enorm pe piața acestor servicii.

Beneficiile colaborării cu o firmă DDD acreditată CEPA

Recomand Compania DDD atât pentru personalul instruit corespunzător standardelor, cât si pentru aparatura modernă folosită si produsele produse avizate de Ministerul Sănătății.

Cu focus pe sustenabilitate si cu alternative BIO la dezinfecție, dezinsecție și deratizare, cei de la compania DDD au crescut si mai mult in ochii mei.

Mai mult, compania DDD oferă garanție 300% pentru ceea ce fac, deci nu ai nimic de pierdut dacă apelezi la ei.

Toate substanțele folosite de Compania DDD® sunt avizate de Ministerul Sănătății din România și de European Chemicals Agency E.C.H.A. Cei de la Compania DDD și-au făcut o misiunea din a depune tot efortul pentru protejarea ecosferei prin folosirea substanțelor ce conțin solvenți în mod responsabil și eficient și prin incinerarea corespunzătoare a tuturor recipientelor folosite în procedurile d.d.d.

Vă aștept în secțiunea de comentarii cu soluțiile pe care le-ați găsit voi în lupta cu dăunătorii. Ați apelat vreodată la o astfel de companie de dezinfecție, dezinsecție și deratizare? Sunt curioasă care a fost experiența voastră.

2 responses to “Spune NU rozătoarelor, insectelor și microbilor cu o firmă DDD acreditată CEPA”

  1. Vine la timp pentru mine aceasta recomandare, mai ales ca s-a format un rau de furnici la borcanul cu miere lasat deschis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: