O viata din scurtaturi spre fericire

Shortlist. Shortcut. Atât de comodă încât mi-e pur și simplu lene. Să bifez etape, să iau totul metodic, să-mi croiesc drum, să mă împiedic, să cad , să mă ridic, să mă lovesc cu fruntea de pragul de sus. După care să pornesc din nou la drum, neabătută, că și cum cucuiul din frunte nici n-ar exista, ca și cum priveliștea de o parte și de alta a drumului nici n-ar exista. Ca și cum nu ar exista nimic altceva decât drumul.

Inadmisibil. Păi nu de-aia s-au inventat scurtăturile? Că scurtătura dă adesea într-o fundătură, da, și asta e drept.
Există scurtături spre fericire? Sau e fericirea chiar parte din drum? Parte din drum și din muzică, și din poezie, și din anotimpurile noastre neștiute.
Pentru fiori de preaplin sufletesc am o recomandare pentru voi. Dacă sunteți clujeni, cu atât mai mult. Luați de ascultați, asta dacă nu ați făcut-o până acum, câte ceva semnătura Byron.

Dacă vă atinge vreo coardă, ceva, pe 2 decembrie începând cu ora 20 îi puteți vedea pe trupeții ăștia la Teatrul Național cu ocazia concertulului aniversar „Electric Marching Band” unde vor avea alături Fanfara Militară a garnizoanei Bistrița și corul de elevi Excelsior. Byron vor interpreta versiuni reorchestrate pentru trupă, fanfară și cor ale pieselor lor, și-i vor avea ca invitați pe Luiza Zan și pe Alexandru Bălănescu.

Biletele la concert s-au pus in vânzare prin http://www.biletmaster.ro si http://www.iabilet.ro, acestea fiind disponibile si in reteaua magazinelor UMAN, Senia si agentiile Perfect Tour.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s